Om Oss / About Us

Please note that the text appears in English on most of the pages. Just scroll down!

 

Stress Management, Kristaller och Tidigare Liv. Vi erbjuder också en rad föredrag och kurser som kan specialdesignas efter behov. Du hittar oss också på olika hälsomässor - för plats och datum sök under fliken Träffa oss/Mässor.  Vi finns också på facebook under namnen LightStar Five och LightStarFive.

 

Stress Management, Crystal Work and PastLife work. We also offer a wide range of Workshops, Talks and Courses within our field.  You will also find us on facebook under the name of Light Star Five.

 

Fotografier/ Photos (Om inte annan källa anges / Unless otherwise stated)  Copyright E M Olsson Photography / All Rights Reserved

Höstens och lite av vårens program......

26. Okt, 2019

HARMONIEXPO ALTERNATIVMÄSSA, 26-27 OKTOBER

Som vanligt deltar vi i mässan i Solnahallen på Ankdammsgatan i Solna/Stockholm. Besök oss i HallAB/rad5b och kolla in vårt stora urval av stenar och kristaller, både trumlade och i råformat, salvia, abalonesnäckor och mer därtilll. Lewis Ballantine är också med och erbjuder sina alltid lika populära Tidigare-liv teckningar. Du kan också köpa kort med kuvert föreställande några av hans mest populära målningar.Vi önskar nya och tidigare kunder varmt välkomna.

We are again taking part in this show here in Sweden - it would be amazing to see you there!

18. Nov, 2019

KRISTALLFÖREDRAG I STRÖMSTADS BOKHANDEL

Här har du chansen att få reda på mer om kristallernas och "stenarnas" underbara värld. Föredraget som är gratis börjar 18.30. Om du känner för det, kan du också köpa kristaller och stenar. (Kan du inte komma? Föredraget kommer tillbaka i januari 2020 - kolla sidan närmare tiden. Varmt välkomna!

Crystal talk in Sweden

18. Nov, 2019

KÖP DINA KRISTALLER I STRÖMSTADS BOKHANDEL

Ett urval av våra stenar, kristaller och kristallsmycken finns att köpa i Strömstads Bokhandel. Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss eller be personalen kontakta oss så hjälper vi dej.

7. Dec, 2019

ROSSÖ JULMARKNAD /Christmas Market

Välkomna att besöka oss på den här mysiga julmarknaden som äger rum i Kosterhavets Entre' på Rossö I tillägg till våra vanliga varor har vi med oss 2020-utgåvan av de populära Strömstadskalendrarna. Öppet 11.00 - 15.00 Varmt välkomna!

25. Jan

Hälsomässa i Tanum

Vi startar 2020 med den här mässan - mer information kommer i början på det nya året!

20. Jan

KRISTALLFÖREDRAG I STRÖMSTADS BOKHANDEL

Missade du föredraget i höstas? Nu kör vi det en gång till! Varmt välkomna måndagen 20 januari klockan 18.30 till ett gratis föredrag om kristallernas underbara värld. Vi bjuder på förfriskningar och det finns också tillfälle att köpa kristaller och "stenar". Varmt välkomna! (Det går bra att anmäla sej i bokhandeln redan nu!)

A crystal talk in our local bookstore here in Sweden.

SENASTE NYTT...... /Latest News.....

Kommande aktiviteter under 2020:

Nu går det att köpa kalifornisk salvia i buntar i olika storlekar i Strömstads bokhandel. Eller kolla in våra vackra kristallsmycken - den perfekta julklappen!  Välkomna in!

I JANUARI kommer vi att ha ett kristallföredrag i Strömstads Bokhandel för er som ville komma i november, men som av olika anledningar var förhindrade. Tid och datum meddelas senare.

Vi kommer i januari också att delta i Hälsomässan i Tanum.  Tid och datum meddelas senare.

UNDER VÅREN 2020 planerar vi två kurser, en endagskurs om kristaller och stenar och en endags drömfångarkurs, om intresse finns för denna.  För kristallkursen meddelas tid och datum senare. Du får gärna tala om redan nu om du är intresserad så sänder vi info närmare dagen. (Det betyder naturligtvis inte att du anmält dej utan bara att vi kan sända info.)

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna via websidan.

EVAS FOTOGRAFIER - för er som gillar mina kort kan vi nu tala om att de säljs som hälsningskort med kuvert i Strömstads Bokhandel. Välkomna in och kika.