Kristall-kurs (Introduktionskurs) våren 2019

Våren 2019 erbjuder jag en kurs om Kristaller och Stenar nära Strömstad. Vi kommer bl.a att prata om hur man väljer sin kristall, varför man ska göra ren den och vad färger har att göra med kristallterapi.  För ytterligare information, pris och anmälningsblankett sänd ett mail via evaandlewis@hotmail.com eller kontakta oss direkt via den här websidan.

Jag som är din kursledare har arbetat aktivt med kristaller och kristall-terapi i över tjugofem år, både med kurser och som terapeut.  Jag har en tvåårig utbildning till kristallterapeut, är medlem i det brittiska kristallförbundet ACHO och har även Melody's cerifikat i kristallterapi. (Du kan se de här certifikaten på min sida) Dessutom är jag medlem av brittiska National Federation of Spiritual Healers.

Advert for a crystal course here in Sweden spring 2019

 

Vi skräddarsyr också kurser för Dej och Dina vänner eller Din grupp.  Vi erbjuder ett stort urval av ämnen från kristallterapi och TidigareLiv till indianska frågor. Eller varför inte göra Din egen drömfångare?  Intresserad? Skicka oss ett mail eller kontakta oss via websidan så diskuterar vi vidare.

We regret that we can only arrange Courses and Workshops in Sweden at the moment.