"KRISTALLERNAS UNDERBARA VÄRLD" - KRISTALLKURS VÅREN 2020

Här är lite information om vad en kristalldag kan omfatta.Vi varvar information och kunskap om kristaller och kristallterapi med meditation och avslappningsövningar och diskuterar också kursdeltagarnas frågor. Kursen gör dej inte till kristallterapeut utan är avsedd att ge en kort introduktion.

Plats: Strömstadsområdet

Pris: Medelas senare

Jag som är din kursledare, har arbetat aktivt med kristaller och kristall-terapi i över tjugofem år, både med kurser och som terapeut.  Jag har en tvåårig utbildning till kristallterapeut, är medlem i det brittiska kristallförbundet ACHO och har även Melody's certifikat i kristallterapi. (Du kan se de här certifikaten på min sida) Dessutom är jag medlem av brittiska National Federation of Spiritual Healers.

Kristaller kommer att finnas till salu under dagen.

För ytterligare info och/eller anmälan kontakta oss via websidans länk eller sänd ett mail: evaandlewis@hotmail.com

Advert for a crystal course here in Sweden

 

Vi skräddarsyr också kurser för Dej och Dina vänner eller Din grupp.  Vi erbjuder ett stort urval av ämnen från kristallterapi och TidigareLiv till indianska frågor. Eller varför inte göra Din egen drömfångare?  Intresserad? Skicka oss ett mail eller kontakta oss via websidan så diskuterar vi vidare.

We regret that we can only arrange Courses and Workshops in Sweden at the moment.